Haartransplantatie marketing via direct mail

Go down

Haartransplantatie marketing via direct mail

Post by Admin on Mon Apr 20, 2015 11:04 am

Om te groeien, maar minimaal te blijven bestaan, heeft ook een haartransplantatie kliniek  en een ogen laseren kliniek nieuwe klanten nodig. Hiervoor zijn verschillende methoden van marketing bruikbaar, bijv. ook direct mail. Onderzoek heeft aangetoond dat het gebruik van bekende klantgegevens voor gepersonaliseerde communicatie kan leiden tot een omzetstijging van 30 procent boven het gemiddelde. In sommige gevallen haalden bedrijven een jaarlijkse groei van meer dan 25 procent.* Dit komt doordat doelgerichte marketing en gepersonaliseerde informatie lezers stimuleren om actie te ondernemen... en er is geen beter moment dan nu om personalisering toe te passen voor uw bedrijf. U kunt nieuwe toepassingen bieden, nieuwe markten bereiken en meer winst behalen. De variabele informatie (VI)-technologie vormt de sleutel tot gepersonaliseerde communicatie.

Haartransplantatie en gepersonaliseerde communicatie


Deze technologie omvat drie onderdelen die naadloos in elkaar overgaan: databases, ontwerpsoftware voor variabele gegevens en een digitaal afdruksysteem. Combineer deze onderdelen en u heeft het recept voor het maken effectieve marketingprogramma's en -materialen, zoals direct mail, marketingmateriaal met verschillende versies, cross-media campagnes,
gepersonaliseerde verpakkingen, promotiemateriaal, e-mail en nog veel meer.

Direct mail is een reclame-uiting in de vorm van persoonlijke post. U bepaalt precies wie u wilt bereiken. Direct mail is daardoor veel efficiënter én effectiever dan
andere communicatiemiddelen, zoals billboards,advertenties of radiocommercials. Post blijft leuk. Dat wijst onderzoek steeds weer uit. Fysieke post wordt bijna
altijd geopend. Zes op de tien ontvangers leest een direct mailing daadwerkelijk. Post wordt ook vaak bewaard én doorgegeven omdat het interessant is of kan zijn voor
anderen.
1. Direct mail is doelgericht – u kunt uw boodschap volledig aangepast afstemmen op de ontvanger en/of de doelgroep.
2. Direct mail valt op - u heeft de keuze uit diverse materialen, druktechnieken en formaten.
3. Direct mail zet aan tot actie – communiceer een actie en u ontvangt respons. U creëert daarmee nieuwe verkoop(kansen).
4. Direct mail is selectief – u besteedt uw tijd en geld alleen aan mensen die voor u interessant zijn en weet dat het op de juiste plaats terecht komt.
5. Direct mail versterkt de relatie met uw klant – uw klant voelt zich erkend en gewaardeerd met een persoonlijke aan hem of haar gerichte kaart of brief.
6. Direct mail is testbaar – voordat u uw mailing verstuurt, kunt u deze testen bij een kleine groep. Deresultaten van uw test kunt u vervolgens gebruiken om uw boodschap aan te passen en te optimaliseren.
7. Direct mail is meetbaar – of u nu gebruikmaakt van een antwoordmogelijkheid via uw website, een telefoonnummer, een antwoordkaart of een combinatie hiervan, u
weet precies wie er, en hoe, heeft gereageerd.
8. Direct mail is te combineren – een mix van verschillende communicatiemiddelen vergroot de impact van uw boodschap. Stuur bijvoorbeeld een digitale reminder. Binnenkomen bij uw klant via verschillende kanalen werkt responsverhogend.

Haartransplantatie kliniek gebruikt frankeermachine


De voordelen van direct mail op een frankeermachine:
• Alle poststukken kunt u eenvoudig op dezelfde manier frankeren als uw dagelijkse post.
• U verhoogt het bereik van uw mailing door een extra boodschap op de envelop.
• U profiteert van een voordeliger tarief wanneer u uw mailing aanbiedt als Partijenpost. Hiervoor gelden speciale regels.

Reclame maken met een frankeermachine
U kunt zeer eenvoudig een reclametekst intypen op de frankeermachine. De
tekst wordt dan meegeprint op de envelop. Daarnaast kunt u een speciale  logostempel (laten) ontwerpen. Het logo wordt dan mee geprint op de envelop.
Zo kan een haartransplantatie kliniek gebruik maken van de frankeermachine voor marketing met behulp van direct mail.

Meer informatie: http://www.laserbehandelinguithoorn.nl/

Admin
Admin

Posts : 2
Join date : 2015-04-20

View user profile http://haartransplantatie.board-directory.net

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum